Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Når de kan i Give…

Når de kan i Give…

I Give Baptistkirke sidder de oftest 20-25 mennesker til gudstjeneste søndag morgen kl. 10. Men fordi gudstjenesten bliver sendt live på Facebook, er der op til 100 andre, der kigger – og måske synger – med.

Links:
Gives Facebook-side
Gives YouTube hovedkanal
Gives gamle YouTube playliste
Gives aktuelle YouTube playliste

Jan R. Andreasen fra Give fortæller, at når ugen er omme, er der nogle gange flere hundrede, der har set den. Enkelte gange har de været oppe over 2000 visninger.

”Vi har valgt, at folk kan se med, når vi har indledning, bøn, musik, børnetalen og selve prædiken, men når vi kommer til nadveren, slutter udsendelse dér. Vi føler, at den del er meget personlig. Vi har heller ikke kollekten med i udsendelsen.”

Billedet står fast på orgelet og prædikestolen, så forsamlingen bliver ikke filmet.

Egen YouTube-kanal

Når de holder gudstjeneste om eftermiddagen om søndagen bliver den først lagt ud efterfølgende, ligesom de optager deres øvrige samlinger, f.eks. bibelundervisning.

De har oprettet deres egen YouTube-kanal, hvor de har delt videoerne op i forskellige genrer, så det er nemt at finde, hvis man vil have lovsange, gudstjenester eller bibelundervisning.

Jan fortæller, at deres investering for at kunne gøre dette er en mobiltelefon-holder og et lydstik til mikrofonen.

”Vi bruger vores egen telefon, og kvaliteten af billedet er i dag så godt, at man ikke nødvendigvis behøves at investere i et kamera. Lyden er også god, fordi den kommer direkte fra mikrofonen.”

Han fortsætter: ”Vi har mennesker, som har set vores udsendelser, og som efter et stykke tid vælger at komme og deltage i gudstjenesten. Vi har næsten altid nogle spørgsmål, enten om hvad det vil sige at være baptist eller teologiske spørgsmål vedrørende prædikenen.”

Også Chin-menighederne er live

Også flere af BaptistKirkens chin-menigheder er gået live. Deres gudstjenester kan så følges af familie og venner verden over. De er ofte dygtige til teknik – og flere af dem har valgt at købe kameraer og professionelt sendeudstyr. Men det behøver man åbenbart ikke.

Når de kan i Give, kan alle baptistmenigheder, der vil, nå længere ud med budskabet om livet i Jesus Kristus.

Giv din mening til kende