Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Hvem ved bedst?

TORSDAGSTANKE

Hvem ved bedst?

En eftermiddag havde jeg sat en frugtskål på bordet til min søn, Mathias.

Et af æblerne havde en rådden plet, men var alligevel med i frugtskålen. Min søn valgte at tage lige præcis æblet med pletten. Jeg prøvede at tage det fra ham og ville give ham et nyt, godt og friskt æble. Men han ville ikke give slip og var meget tilfreds med det, han selv havde valgt.

Nogle gange kommer vi også til at tage det forkerte valg, og vi kan/vil ikke give slip – ligesom lille Mathias. Vi kan godt blive meget tilfredse med det, vi selv har valgt, uden at vide, om det er godt eller dårligt for os.

Tænk:

  • Hvem ved bedst for lille Mathias?
  • Hvem ved bedst for dig og mig?

Jeg ønsker alle en rigtig god Kristi Himmelfartsdag!

Dette er udtryk for skribentens egen holdning.

Giv din mening til kende