Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Adventstid og juletid

Torsdagstanke

Adventstid og juletid

Jeg har hele mit voksenliv haft et kompliceret forhold til julen. Til gengæld elsker jeg advent. Julepynt og nisser, stress og jag, gaver i uanstændige mængder, det siger mig meget lidt, men jeg elsker roen søndag morgen når jeg tænder min adventskrans, tid med familie og venner, refleksion og forventning.

Jeg ønsker mig hvert år, at vi som kirke, og som samfund, må bruge lidt mere energi på advent, og lidt mindre på jul. Ikke fordi vi ikke skal fejre julen, men fordi vi skal huske hvad julen handler om. Ikke om gaver og nisser, men om Jesu komme og kærlighed til mennesker og verden.

Dette er udtryk for skribentens egen holdning.

Giv din mening til kende