Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Skal vi trække os ud af International Mission?

Jørgen Johansen

Skal vi trække os ud af International Mission?

Et vigtigt indlæg på Landskonferencen under dagsordenens punkt Eventuelt.

Kan det overhovedet betale sig? Eller kunne et fornyet fokus og engagement i Burundi og Rwanda med udgangspunkt i vores rødder, historie, identitet/DNA blive til en ny opblomstringstid for Baptistkirken i Danmark?

En fantastisk rejse

Hvor er det dejligt, at vi i BaptistKirken udsender Lise og Jep Emming til tjeneste i Rwanda og Burundi. Dem skal vi omslutte i forbøn.
18 personer fra Bethelkirken i Aalborg var i Rwanda i februar 2020, og der er jo mange andre, som gennem tiden har besøgt vores fælles historie og projekter i Burundi og Rwanda. Det var en fantastisk rejse. Da vi skulle hjem, mødte vi tilfældigt i Kigali vores unge fra YEGO i BBU, som var i Rwanda på samme tid.

De unge tænder på udviklingsprojekter

Hvis vi gerne vil se flere unge i vores fællesskab og igangsætte flere projekter, så kunne det blive en ny fælles driver.

Vores unge i BBU m.fl. tænder på projekter som socialt arbejde med hjælp til selvhjælp. Hvis vi gerne vil se flere unge i vores fællesskab og igangsætte flere projekter, så kunne det blive en ny fælles driver, der tager afsæt i vores fælles rødder, historie, identitet/DNA.
Alle baptistkirker i Danmark vil kunne se sig selv se sig selv i projekter med afsæt i vores engagement i Rwanda og Burundi…  måske denne fælles passion kunne skabe en ny enhed i BaptistKirken og blive ny opblomstringstid for Baptistkirken i Danmark?
Er der noget, verdenen omkring os forstår og har respekt for, så er det projekter som socialt arbejde med hjælp til selvhjælp.

Lad os bruge pengene!

Vi er som kirkesamfund kaldet til at række ud til de svage og udstødte. Vores opgave som kirkesamfund består ikke i at samle penge sammen i værdipapirer eller kontanter, som vi betaler minus-renter af.
Vi har i BaptistKirken næsten 13.500.000 kr. i værdipapirer og kontanter. Lad os slå hul på kassen og sætte aktiviteter og projekter i gang, som kan blive til velsignelse for andre. Velsign og del ud af de gaver, vi er blevet givet, så skal vi blive velsignet rigt retur.

Læs også Per Becks formandstale på landskonferencen.

Giv din mening til kende