Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Når livet er svært

TORSDAGSTANKE

Når livet er svært

Når jeg tidligere har skrevet Torsdagstanker, har det ofte været skrevet som en påmindelse om, hvordan vi i Guds billede og tanker skal være, agere og tænke.

Hvordan vi skal huske at elske vores næste som os selv og hvile i, at Han passer på os – selv i tider som disse. Når jeg læser dem igen, er jeg ikke uenig i det, jeg har skrevet, men jeg føler, jeg har været uærlig.

For livet er svært. Livet er hårdt, og der er opture og nedture for os alle. Ja, livet er svært selv med Gud i det – og Han må vide at det ikke er nogle nemme år, vi har været igennem.

Måske vil min opfordring og påmindelse i denne omgang være, at vi er mere ærlige overfor hinanden om, hvordan vi har det – også når vi har det skidt, livet synes uoverskueligt og selv bønner eller retræter ikke synes at hjælpe.

For selv når Gud virker fjern og alt virker umuligt, er der et fællesskab i kirken at falde tilbage til og finde trøst i – et fællesskab som også favner dig, når livet er svært.

Dette er udtryk for skribentens egen holdning.

Giv din mening til kende