Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Hvad er en DTS?

Hvad er en DTS?

Youth With a Mission (YWAM - på dansk Ungdom med Opgave) er en global tværkirkelig organisation, der fokuserer på træning af unge og mission i verden.

De har over 1100 lokationer fordelt i over 180 lande[1]. YWAMs motto er ”At kende Gud og gøre ham kendt”. Dette er i centrum på deres Discipleship Training School (DTS).

DTS er et halvårligt forløb for aldersgruppen 18-30 år, hvor du går i dybden med Guds karakter, personlig udvikling og hvad det vil sige at være en discipel af Jesus. DTS er delt op i to dele: tre måneders undervisning og to-tre måneders missionstur.

Undervisningsfasen

I undervisningsfasen er fokus på at lære Gud bedre at kende personligt. Du får undervisning og vejledning fra dygtige undervisere i emner såsom ’Guds karakter og natur’, ’Guds faderhjerte’ og ’Bibelstudier’. Et DTS-hold består typisk af 20-30 elever. Udover at have undervisning sammen, har man også mindre bibelstudiegrupper, forbønsgrupper og samtalegrupper, hvor man lærer de andre elever bedre at kende og deler tanker om undervisningen og fra oplevelser i forløbet.

Missionstur

På missionsturen tager du det, du har lært i undervisningsfasen i brug praktisk ude i virkeligheden. Du vil sammen med seks-otte andre fra dit DTS-hold rejse til et andet land, hvor du vil møde de lokale, prædike i kirker og dele Guds ord og kærlighed, hvor der er behov for det.

Interesseret i en DTS?

YWAM er en international bevægelse, så derfor kan du tage din DTS stort set alle steder i verden. Prisen for opholdet varierer alt efter lokation og hvor du tager hen på missionstur. Der er derfor god mulighed for både at opleve spændende nye kulturer, landskaber og sprog, mens du tager en DTS i udlandet.

www.ywam.org kan du se et kort over alle YWAMs DTSer og danne dig et overblik over deres skoler, priser og hvordan du ansøger.

Læs mere om Louise Jul Boeriis’ DTS her.


[1] https://ywam.org/about-us/where-we-are/

En kommentar til "Hvad er en DTS?"

Ole Kragh

Hej min datter
Jeg fald over denne artikel, måske den kan hjælpe med din valg.

6. november 2018 kl. 20:17

Giv din mening til kende