Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
GLAD-Fredag

GLAD-Fredag

På BaptistKirkens hjemmeside findes der et Idékatalog, der knytter sig til BaptistKirkens Fælleserklæring. Tanken er, at menighederne her kan inspirere hinanden. Vi har fået lov til at hente følgende aktivitet fra Sindal Baptistkirke.

G                          Gud og Godis
L                           Leg og læring
A                          Aktion for alle
D                          Dig med familie

Mariette Olesen fortæller, at de var et par familier med børn, som syntes, der skulle være et mødested for børn og familier i kirken: ”Vi er meget glade for vores spejderarbejde, men vi trængte til et andet – måske mere uforpligtende – tilbud i kirken”.  

Et frirum

Derfor lavede de GLAD-fredag, der skulle være et tilbud en gang månedlig kl. 18.00-21.30 – et frirum, hvor alle kan være sammen på tværs af generationerne, men med fokus på børnene. Der er ingen aldersgrænse, så der har været børn, forældre, bedsteforældre og oldeforældre som deltagere. Der er racerbiler, ’hyggehjørne’ og mulighed for indkøb af slik og et lettere aftensmåltid, og ovenpå i kirken kan lidt større børn spille lasergun. Derudover er der altid en kreativ aktivitet.

Midt på aftenen synger man en børnesalme og beder en bøn. Planen for samværet er, at det skal være frit om forældre med små børn vil gå tidligt hjem eller blive til aftenen slutter. Mariette fortæller, at de nåede to fredage, inden Covid-19 lukkede det hele ned – men der kom ca. 50 deltagere, hvoraf 30 var børn! Sindal menighed glæder sig til at genoptage aktiviteten, når det igen bliver muligt.

Se andre aktiviteter i Idékataloget under Fælleserklæringen og husk at beskrive jeres egen gode idé. Så kan vi alle blive inspirerede. Beskrivelsen til Idékataloget sendes til gitte@baptistkirken.dk

Giv din mening til kende