Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Nye værker

'En Blandt Milliarder'

Indtil videre har 35.000 danskere klikket sig ind for at høre på Rasmus Jonstrup Hansens digt. Det er udgivet på 'Stille Stunder', som er et tværkirkeligt medie på YouTube og Facebook.

Rasmus Jonstrup Hansen:

  • teologistuderende på Menighedsfakultetet og på Aarhus Universitet
  • har hjemme i Bethelkirken i Aalborg
  • gæsteprædikant i mange jyske baptistkirker
  • ‘En blandt milliarder’ kan også ses og høres på ‘Stille Stunder’ på Facebook og YouTube

Hvad handler ‘Én Blandt Milliarder’ om?

Digtet handler om vores trang til at blive ophøjet af mennesker. Det kender vi alle til. Men helt ærligt – vi er jo bare som små myrer på en kæmpe klode blandt milliarder af andre myrer. Hvorfor skulle vi være noget særligt? Alligevel kommer Gud til os og siger, at vi – hver især – er noget særligt i hans øjne. At vi ikke behøver at søge menneskers anerkendelse for at have det godt, fordi Han er nok. Og at det ikke er os, der er verdens centrum, men Jesus.

Hvad er baggrunden for digtet?

I sommer gik jeg selv og wrestlede med længslen efter at blive noget stort – at blive kendt og være populær hos andre. Jeg blev vildt ked af det, da det gik op for mig, hvor lille min chance var for det – og hvor lidt det ville tilfredsstille mig selv, hvis jeg gjorde. Og midt i det kunne jeg så vende mig til Jesus og se, hvor åndssvag jeg egentlig havde været. Hos ham fandt jeg friheden!

Hvad håber du, at folk får ud af det?

Jeg håber og beder for, at folk får samme oplevelse, som jeg fik i sommer: At blive sat fri fra trangen til menneskelig anerkendelse og finde glæde i anerkendelsen hos Gud.

Giv din mening til kende