Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Breaking news!!!

TORSDAGSTANKE

Breaking news!!!

Vi har vænnet os til, at nyheder i vores medier kommer non-stop. Det er helt klart et gode, at vi kan vælge at se dem, når vi har tid.

Samtidigt er der desværre sket det, at nyheder næsten udelukkende vinkles kritisk. Kritisk journalistik er en nødvendighed, men hvor er de gode nyheder blevet af?

Når der sendes en god nyhed, så kommer der altid spørgsmål som – hvorfor har I ikke gjort det før? eller gjort noget mere?

Mange orker ikke dette væld af negativ information. Ja, der er krig i Ukraine og klimakrise, det er vi helt klar over, og zapper væk. Nyheder om almindelige menneskers glæder og sorger har trange kår i nyhedsstrømmen.

Kristne skal være i verden og for verden, men hvordan trænger vi igennem dette jerntæppe af negativisme med vores glade budskab om de gode ting, som sker i vores kirker og menigheder?

Måske er tiden kommet til, at vi som enkeltpersoner, og som kirke, prøver at påvirke både politikere og nyhedskanaler til at omlægge perspektivet, så livet i al sin mangfoldighed kommer til udtryk.

Dette er udtryk for skribentens egen holdning.

Giv din mening til kende