Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Vil du bede med forfulgte?

Open Doors

TORSDAGSTANKE

Vil du bede med forfulgte?

360 mio. kristne bliver forfulgt for deres tro – det svarer til hver 7. kristne i verden. Det offentliggjorde Open Doors i sidste uge.

Det er et foruroligende højt tal, som stiger år for år, men heldigvis gemmer der sig mange gode historier bag. Det er historier om håb og tro, og om mennesker, der brænder for troen.

Det er historien om Omar fra Mellemøsten, som mødte Jesus i en drøm og bare måtte vide mere om ham – uanset konsekvenserne. Det er Jie, en kirkeleder i Kina, som midt i undertrykkelserne spørger, hvordan han kan bede for kristne i Vesten. Og det er egyptiske Sara, der beder om at Gud må røre den overfaldsmand, som næsten slog hende ihjel.

Man kan føle sig magtesløs, når man hører, hvor mange urimeligheder kristne udsættes for. Men for mig er det en stor opmuntring, at den hjælp, forfulgte kristne først og fremmest efterspørger, er bøn. Bøn for deres situation, men især bøn om at de må være salt og lys for mennesker omkring dem på trods af forfølgelser.

Vil du være med til at bede for det?

Dette er udtryk for skribentens egen holdning.

En kommentar til "Vil du bede med forfulgte?"

Hanne Jepsen Schmidt

Kære Jesus. Må du give de forfulgte, der tror på Dit Navn, styrke og mod til at stå fast i troen på Dig trods modstand, forfølgelse, vold og død. Må Helligånden vejlede dem til at sige det Du vil og lad dem komme Dit Ord i hu. Hold Du hånden over din Kirke overalt, hvor Evangeliet om Din død og genopstandelse prædikes. Vær Du med dem, og den store himmelske hærskare, når de møder modstand og beskyt Du dem med Dit dyrebare blod. Vær specielt med dem, der ingen har (fader- og moderløse), de fattige, men også med dem, der har og kan dele Dit Ord og forkynde Dig som jordens Frelser. Tak, at vi må bede for hver enkelt, som Du kender ved navn, og ved hvad de må lide for Dit Navns skyld. Lad dem vide, at belønningen i Himlen er stor. Velsign de forfulgte i rigt mål, så det flyder over og bliver ved både økonomisk, fysisk og åndeligt i Dit Hellige Navn Kristus Jesus, Amen!

27. januar 2022 kl. 16:05

Giv din mening til kende