Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Til Vores Gud

I juli 2015 udgav Dansk Oase lovsangs-CD’en 'Til Vores Gud' med 10 nye danske lovsange.

Dansk Oase beskriver selv CD’en således: “Til Vores Gud er 10 danske lovsange om den treenige Gud: Faderen, vores skaber. Sønnen, vores frelser og konge. Helligånden, vores livgiver og vejleder. Sangene er skrevet og fortolket af en række forskellige lovsangsledere fra hele Danmark – bl.a. Christian Smalbro, Sofia Hedia, Joachim Hejslet, Arvid Asmussen og Hanne Dalsgaard.”

Bredt spektrum

De 10 lovsange spænder vidt og udviser utrolig stor variation, så der er noget for alle. Der er stille, reflekterende lovsange som ‘Det er godt at takke Gud’ og ‘Kongen og korset’, men der er også proklamerende lovsange som ‘Mit liv drejer sig om dig’, ‘Ud af mørket’ og ‘Du tegner Kristus for os’. Stilmæssigt spænder de 10 sange også bredt, og CD’en indeholder fra stille lovsange til upbeat, country/pop.

Arvid Asmussen og sangskriverne bag cd’en skriver selv, at de ønsker, at sangene må hjælpe os til at kende Gud bedre og elske Ham mere.

Du kan lytte til cd’en på Spotify eller købe den på iTunes eller www.novia.dk

Lyt til den smukke, reflekterende lovsang ‘Det er godt at takke Gud’ ved at klikke på billedet i toppen eller til en nyfortolkning af salmen ‘Helligånd, vor sorg du slukke’ ved at klikke her.

 

Giv din mening til kende