Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Sommerstævnet er aflyst – som meget andet

Kurt Bøgsted

Sommerstævnet er aflyst – som meget andet

Da alle større arrangementer er forbudt frem til udgangen af august pga. Corona-pandemien er der mange aflysninger.

Sommerstævnet 2020 er aflyst. Det er årets største begivenhed i BaptistKirken og samtidig rammen om Landskonference 1. Men der var ingen vej udenom. Landskonference 1 udsættes og lægges muligvis sammen med Landskonference 2 i efteråret. Der vil komme besked direkte til menighederne. Programudvalget for sommerstævnet kan derfor allerede nu gå i gang med at planlægge sommerstævnet 2021, som igen er i uge 30.

Sommerhøjskolen på Rebild Efterskole er også aflyst. ’Den kan vi ikke gennemføre af hensyn til de ældre deltagere’, siger Lise Willer. De må glæde sig til næste år.

Det må spejderne også. Den planlagte baptistspejderlejr på Øksedal er aflyst, men spejderchef Mikkel Nilsson regner med, at der bliver en ny centerlejr i 2021. Førerstævnet er udsat til den 20. juni, hvor spejderne regner med at kunne få lov til at samle de 100 førere i Odense Baptistkirke.

Den store BWA verdens-baptist-begivenhed ’Together2020’ i Rio de Janeiro er ligeledes udsat til juli 2021. Næste år vil det heldigvis ikke falde sammen med sommerstævnet, da det bliver den 7.-10. juli.

Desuden har Kvindenetværket været nødt til at udsætte deres Burundi-rejse, som skulle have været i oktober, til januar 2021.

Giv din mening til kende