Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Mange nye ansættelser

Syv menigheder ansætter præster eller medarbejdere.

En gang var der jævnligt rotation af præster i BaptistKirken. Der er ikke længere så mange at rotere. Derfor er det glædeligt, at der er sket en del ansættelser denne sommer. De færreste kommer fra en anden menighed – faktisk ansætter flere af menighederne egne medlemmer i enten præste- eller medarbejderstillinger.

Sambuh Langle

Sambuh Langle, der er uddannet på 3K (Kristendom, Kultur og Kommunikation), er ansat som præstemedhjælper i Baptistkirken Bornholm specielt med ansvar for integration og for børnekirken. Han er fra Myanmar og kom til Bornholm som 18-årig.

 

Benny Klarholt

Benny Klarholt, der senest var præst i Brande Baptistmenighed, er ansat i Silkeborg Baptistmenighed til en månedlig gudstjeneste, kirkelige handlinger, undervisning og sjælesorg.

 

Hans Thomsen

Sæby Baptistkirke har ansat Hans Thomsen som præst til forkyndelse, undervisning og sjælesorg. Hans og hustruen Kirsten har igennem nogle år været en del af menigheden. Læs portræt af Hans her.

 

 

Jakob Martens

Rasmus Lund Jonstrup

Bethelkirken har ansat to medarbejdere fra egne rækker: Jakob Martens med ansvar for børne- og teenagearbejdet og Rasmus Lund Jonstrup som ungdomspræst. Rasmus har netop afsluttet sin teologiske uddannelse på Aarhus Universitet og Menighedsfakultetet.

 

 

Iben Kragh

Vrå Baptistmenighed har i fuld enighed ansat en af menighedens egne unge, Iben Kragh, som ungdomsmedarbejder.

 

Alle disse ansættelser er på deltid.

 

Michael Jensen

Citykirken i Taastrup har ansat Michael Jensen som præst med ansvar for udvikling af menigheden. Denne ansættelse er på fuld tid. Læs portrættet af Michael her.

 

Jan Kornholt

 

 

Holbæk Baptistmenighed har ansat Jan Kornholt som præst fra 1. september. Han har de seneste 10 år været ansat i Købnerkirken på Amager. Jan er også menighedskonsulent i BaptistKirken. Læs også en artikel om Jan her.

 

Hjørring menighed søger en ungdomspræst/ungdomsmedarbejder på halv tid for en toårig periode, da menighedens præst, Torben Andersen, arbejder halv tid som generalsekretær i BaptistKirken.

Giv din mening til kende