Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Nye værker

Aera anmeldelse

Salmebandet Aera er aktuelle med et fængende album af samme navn.

Kvartetten består af to sangerinder, en guitarist og en pianist. Det virker umiddelbart ikke af meget, men gør det også desto mere imponerende, at de har så stor en lyd. Musikerne og sangerinderne kommer fra diverse rockede og poppede musikalske sammenhænge, og de har alle været involveret i moderne lovsang på en eller anden måde. Alligevel har de givet sig i kast med at fortolke de store danske salmedigteres værker. Dermed viderefører de den arv, som den danske salmeskat er, præsenterer den og gør den relevant for den næste generation.

Selvom salmerne er fortolket meget tro overfor deres grundlæggende arrangementer, kommer bandets baggrunde tydeligt til udtryk. De tilføjer salmerne kant med fx en rocket vokal, en varm slideguitar, et sjælfuldt klaver, en støvet varm elguitar og de mange flotte vokal-harmoniseringer.

8De har valgt at genfortolke gamle klassikere som ‘Op, al den ting, som Gud har gjort’, ‘Se, nu stiger solen af havets skød’ og ‘Herre Gud, dit dyre navn og ære’, der med deres dybe, nuancerede lyrik udtrykker en dimension, som sjældent findes hos moderne sangskrivere.

Aera’s nye album kan varmt anbefales til dig, der elsker den danske salmeskat, men samtidig ikke har noget imod nye interessante musikalske arrangementer. Du kan finde albummet ’Aera’, og se, hvor Aera spiller deres næste koncert, på areasalmer.dk.

En kommentar til "Aera anmeldelse"

Lone Møller-Hansen

Aera kommer og spiller onsdag aften på sommerstævnet. Så kom til sommerstævne og hør dette fantastiske danske band.

4. februar 2016 kl. 12:33

Giv din mening til kende