Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Hvad gør jeg, fordi jeg tror?

En foromtale - Fordi jeg tror

Hvad gør jeg, fordi jeg tror?

En artikelserie om troens konsekvenser for den enkeltes liv. Vi beder en række mennesker svare på spørgsmålet: 'Hvad gør du, fordi du tror?'

Vi har i to år haft en serie, der omhandlede vores bønsliv. Det blev til en inspirerende række af artikler, som viste os, hvor ens og dog forskelligt, vi ser på vores samtale med Gud. Hvordan vi henter hjælp, hvordan vi lægger dagen i Jesus’ hænder, eller hvordan bønnen hjælper os til at rette opmærksomheden væk fra os selv. Én og anden er måske blevet inspireret til et nyt blik på bønnen og til at genfinde glæden ved samtalen med Gud.

Hvad fører livet med Gud så til?

Har troen på Jesus konsekvenser i vores liv? Ændrer vi os, så vi selv og andre mærker det? Er vi selv opmærksomme på den indflydelse, troen har på vores liv på grund af Gud? Her kan vi også inspirere hinanden.

Har troen på Jesus konsekvenser i vores liv? Ændrer vi os, så vi selv og andre mærker det?

Vi bliver ikke perfekte mennesker, fordi vi tror, hverken i egne eller andres øjne. Vi bliver heller ikke supermennesker, der overkommer det mest utrolige, ligesom vi ikke skånes for tab, sygdomme eller andre udfordringer, fordi vi tror. Men hjælper troen os til at håndtere livets glæder og sorger? Gør troen, at vi tør tage udfordringer op, som vi ellers ikke turde, og betyder troen noget for vores syn på os selv og på andre?

Til refleksion og opmuntring

Det handler heller ikke om, at vi skal fristes til at rose os selv og opremse vores gode gerninger, men formålet er refleksion, og her kan vi lære af hinanden og opmuntres af, at troen har betydning for, hvordan vi agerer i hverdagen.

Der er mange måder at tilgå spørgsmålet på, og der er mangfoldige svar. Vi glæder os til at bringe artikler herom i løbet af det nye år. Må det blive modtaget, som det er tænkt: Det handler om troens konsekvenser for den enkeltes liv med Jesus.

Giv din mening til kende