Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Henrik Andersen ny webredaktør i BaptistKirken

Henrik Andersen ny webredaktør i BaptistKirken

Henrik Andersen fra Aalborg er vores nye webredaktør. Mange kender ham fra et stort engagement i spejdernes web- og IT-arbejde.

Der har været “vagtskifte” på posten som BaptistKirkens webredaktør. Lone Møller-Hansen har afsluttet sin ansættelse som kommunikations-medarbejder og tiltræder som præst på deltid i Gospel Fellowship i København, ud over ansættelsen i Baptistkirken på Bornholm. En stor tak til Lone for hendes tid i webredaktionen.

Henrik Andersen fra Aalborg afløser Lone med opgaven at gøre BaptistKirken mere aktuel på de sociale medier og dermed nå længere ud i den digitale verden. Vi glæder os til samarbejdet i redaktionen og spørger: Hvilke tanker og visioner har du med til opgaven, Henrik?

Vi skal også færdes i den digitale verden.

Vi skal skabe et webmedie med interessante ting, omtaler og artikler, der kan understøtte det liv, der udfolder sig i menighederne og i vores organisationer.

Vi skal arbejde mod en mere integreret brug af internettets muligheder for at blive skarpere i vores kommunikation.

Vi har meget at byde ind med i en verden, hvor mennesker søger svar på spørgsmål om tro og mening med livet – men vi må møde dem, hvor de er – altså skal vi også færdes i den digitale verden og udnytte vores webmedier.

Vi skal se mere på de sociale medier og på deres målgrupper i fremtiden. Sociale medier når i dag allerede mennesker uden for den snævre kreds omkring BaptistKirken. Det giver interessante “samtaler”, som vi skal arbejde videre med.

Vi vil prioritere ungdomsarbejdet højt og også vores migrant-menigheder, så de oplever at blive inkluderet i det større fællesskab.

Verden har forandret sig de senere år, men evangeliet handler stadig om kommunikation mellem Gud og mennesker – og den vil jeg give mit bidrag til.

Hvem er den nye webredaktør? 

Henrik har en tillægsuddannelse som fagjournalist fra Journalisthøjskolen i 2019-2021. Det er en diplomuddannelse, beregnet på mennesker, der har job ved siden af studiet, De færdige studier giver mulighed for at skrive med større klarhed om sit fag – men Henrik vil hellere skrive om mennesker og fortælle deres historier.

Henrik har altid brændt for at skrive og vil gerne gøre det i en større sags tjeneste – ja, den “kriblen” har været vedholdende og en vigtig del af hans liv, siden han skrev de første danske stile.

Kommunikationen gennem det skrevne ord har altid fascineret Henrik, der i det “civile” liv arbejder med noget så anderledes, som drift af bygas og fjernvarme.

Henrik er vokset op i Holbæk og fik her sine første spejderoplevelser og fandt ind i fællesskabet i “Familiekoret” i kirken. Som teenager var det spejderkammerater fra Nyrup, der trak ham ind i et fællesskab, der stadig holder. Her mødte han Ulla, som han blev gift med og de har sammen døtrene Astrid og Lise.

Det blev til en tid i Broholmkirken i Hvidovre med et engagement i gospelkoret IKTHYS, inden familien rykkede til Aalborg i 2000, da Ulla blev ansat på baptistspejdernes kontor og Henrik kunne arbejde hjemmefra – og i hele landet – for Dansk Gasteknisk Center A/S. Ulla blev senere regnskabsfører for BaptistKirken og Henrik blev ansat i Aalborg Kommunes Bygasforsyning. De fandt ind i fællesskabet omkring Bethelkirken – fordi kirkens præst var hurtig til at invitere på middag.

BaptistKirkens webredaktion

Her samlet foran sekretariatet i Lærdalsgade – med plads til flere frivillige medarbejdere:
Bente Christa Hansen, Astrid Melkær Andersen, Gitte Elleby, Henrik Andersen og Bent Hansen.

Vi har 1.150 artikler på baptist.dk, der fortæller om baptister, vores tro og værdier, om vores engagement i verden og overvejelser om svære spørgsmål. Dem vil vi gerne bringe i spil og supplere med aktuelle, korte artikler med kommentarer på de sociale medier.

Giv din mening til kende