Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Giv det videre

TORSDAGSTANKE

Giv det videre

I alt for mange år har kirkens mission været overladt til professionelle – til præsterne. Og se, hvordan det er gået, hvor den opfattelse har været gældende.

I alt for mange år har det været kendetegnende for kristne – læs gerne baptister – at var man til gudstjeneste, så havde man fået noget at leve på for ugen, der kom. Og så har jeg mit på det tørre.

Evangeliet er for vigtigt et budskab til, at kun præster formidler det. I en torsdagstanke tilbage i april 23 efterlyste jeg, at kirken fik kant. Med kant mente jeg blev synlig – tydelig. Og da evangeliet er for vigtigt et budskab til, at det kun skal formidles af professionelle, så er genrejsningen af baptistkirken som bevægelse, at den enkelte formidler det ved sit liv – tydeligt.

Jeg gør, som jeg gør – jeg siger, som jeg siger, fordi budskabet om Jesus har grebet mit hjerte.

En film, der rummer denne opfordring, hedder ’Pay it forward’ – giv det videre. Se den! Lad dig inspirere. Den peger på, at du har fået noget betroet – giv det videre.

Dette er udtryk for skribentens egen holdning.

Giv din mening til kende