Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Du er du og du duer

TORSDAGSTANKE

Du er du og du duer

I Jeremias’ bog kapitel 1 vers 5 står der: ”Før jeg dannede dig i moders liv, kendte jeg dig, før du kom ud af moders skød, helligede jeg dig; jeg gjorde dig til profet for folkene.”

Det er nedslående at prøve at være noget, som man ikke er. Hvis du opretholder en facade, fordi du er bange for, hvad andre mennesker tænker om dig, så er der en stor chance for, at du vil gå glip af det bedste, som Gud havde tænkt for dit liv. Stop med at leve for andre menneskers godkendelse og begynd at være den, Gud har skabt dig til at være.

Der er brug for dig til at være dig og udføre det formål, som Gud har sat dig på jorden for. Han formede dig og begavede dig på en unik måde, og vi går alle glip af det, hvis du er besluttet på at være en anden end dig selv.

Gud har skabt dig til at være dig med alt, hvad det betyder og hvad du har brug for. Du behøver ikke at sammenligne dig med andre – bare vær autentisk, for Gud har skabt dig i sit billede. Har du taget dig tid til at se, hvor smukt det billede er?

Dette er udtryk for skribentens egen holdning.

Giv din mening til kende