Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
BØRNELEJREN – årets begivenhed

Fordi jeg tror

BØRNELEJREN – årets begivenhed

De midtjyske menigheder har arrangeret børnelejr hver sommer i mange år – og der er stor opbakning hvert år.

Det er den første lørdag i skoleferien, og jeg er på vej på børnelejr. Bilen er pakket med tusser, sakse og et par kasser med ting til underholdning og sjove lege. I tasken ligger Biblen sammen med et par bøger med bibelfortællinger. Soveposen er på plads, og jeg kører glad og forventningsfuld af sted. Jeg har brugt et par uger på at færdiggøre bibeltimerne, som jeg skal holde på sommerlejren.

Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang.

God stemning

Vel ankommet til lejren er de første ledere kommet, stemningen er god og alle glæder sig til, at lejren bliver fyldt med glade børn og teenagere.

Solen skinner, og inden længe er der en summen af liv, mens der bliver sat telte op og pakket ud. Der bliver hilst på gamle og nye venner, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med programmet, mens der bliver vinket farvel til mor og far. Så er vi i gang.

Fem dage senere bliver den sidste sang sunget, og vi kan sige farvel og på gensyn. Forældre og venner er kommet for at hente børnene, og lejren bliver afsluttet med et lejrbål, hvor forældre får et lille glimt af, hvad der er sket i løbet af dagene.

Tænk – at få lov at fortælle om Jesus.

Ultimativ glæde

Men hvad får mig til at pakke og forberede mig til fem hektiske dage med for lidt søvn og trætte ben? Ja, det er helt enkelt: ’Tænk, at få lov at fortælle om Jesus. At Han elsker os og vil være vores ven!’

At få lov at dele det vigtigste i mit liv, så børnene og de unge kan få et lille glimt af Jesus’ kærlighed og få at vide, at de er værdifulde. Det er stort. Mange af børnene er vant til at gå i kirke, og de har taget deres venner med – måske en kusine eller en fætter. Men for andre er det nyt at være i et forum, hvor det centrale er ’det glade budskab’. Nærvær, sjov og leg bidrager rigtig meget til formidlingen.

Hanna Ringgaard

Så når bildøren bliver lukket, og vi ser et fornøjet barneansigt og hører et højt ’På gensyn!’ samtidig med, at vi kan høre børnene synge højt.

For Gud har gjort mig fri
ufattelig fri
da kærligheden vandt for mig.
For Gud har gjort mig fri
ufattelig fri
da kærligheden baned’ vej.

– hvad kan man så ønske sig mere!!

Giv din mening til kende