Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Genopdag modet – sommerstævnet 2020 vil udfordre

Genopdag modet – sommerstævnet 2020 vil udfordre

Sommerstævnet på Lindenborg har i år temaet 'Genopdag modet'.  Det handler om modet til at følge Jesus.

Genopdag modet
Tid:
Uge 30, 19.-25. juli
Hvem: BaptistKirken og Missionsforbundet
Sted: Lindenborg
Hvad: Kristent fællesskab med indhold og udfordringer på kryds og tværs i Kidz Camp, Beat Camp, Fusion Camp, Urban Camp, Soul Camp og Base Camp
Hele ugen eller dagkort
Tirsdag er gæstedag og gratis

Der vil være mulighed for at følge en række ‘ruter’ gennem ugen: ‘Mod til at dele troen’, ‘Mod til et dybere liv’, ‘Mod til at tjene min næste’ og ‘Mod til tro i familien’.

Gæstedag er tirsdag

Tirsdag er gæstedag, hvor man gratis kan deltage uden tilmelding. Bl.a. laver Hans Jørn Østerby et show for børn. Han tryller, bugtaler, synger/fortæller med en masse gøgl og gags, så både børn og vokse ler. Samtidig fortæller han om Gud.

Jakob Svendsen

Sidst på aftenen laver Jakob Svendsens et late-night standup-show. Dette forår turnerer han landet rundt med sit fjerde onemanshow.

Vlado Lentz

BaptistKirkens integrationsudvalg sætter igen fokus på migranternes liv ved et seminar. Vlado Lentz taler om mod til at dele troen. Han er kendt fra Kanal 5’s program ‘Politijagt’. Han kommer fra Jugoslavien, var katolik og kom i 2011 til frikirken Impact Church i Roskilde. ”Her ændrede troen sig fra religion til en relation med Jesus”, siger han.

Koncert med Arvid Asmussen

Søndag aften giver Arvid Asmussen lovsangskoncert med fælles lovsang. Han er lovsangspræst i Silkeborg Oasekirke og har udgivet nye lovsange i Danmark de seneste ti år. Mandag har BaptistKirken Landskonference 1 med bl.a. nadver- og mindegudstjeneste. Øvrige dage underviser internationale gæster om formiddagen.

Karl Martin

Karl Martin er tidligere seniorpræst i en stor frikirke i Edinburgh med stor vækst til følge. Han har to formiddage i hallen, et seminar, og er også på Urban og Soul Camp. Han underviste om discipelskab på BaptistKirkens Lederkonference i foråret 2019, hvor han sagde: ”Jeg har haft mange møder med Gud og har taget mange beslutninger igennem livet, så på en måde ser jeg discipelskab som en daglig aktivitet. Det handler om bevidst at vælge at være Guds partner i det, han gør – både i mit liv og i verden. Lige nu er min bedste beskrivelse af at være en discipel at ‘være i lære i Jesus’ liv’.”

Inder og svensk rapper

Victor John

Torsdag taler Victor John, en indisk præst, om modet til at dele troen og leve modigt. På trods af forfølgelse har han opbygget en stor Jesus-bevægelse i det nordlige Indien. Han er svensk gift og har stor forståelse for den europæiske kultur og kirkens situation her.

Erik Svartdahl

Fredag taler nordmanden Egil Svartdahl om ’modet til at give stafetten videre til næste generation’. Han er kendt som ‘TV-Pastoren’ på Norges TV2.

Sebastian Stakset

Fredag får stævnet også besøg af svenskeren Sebastian Stakset, ung musiker og evangelist, der fortæller: ”Da jeg mødte Jesus, var jeg på vej til at tage mit eget liv. Jeg var kriminel på fuld tid, misbruger, kendt rapper, løgner, voldsmand og et fuldstændig ødelagt menneske, som havde mistet alt. Men Jesus forvandlede mit liv fuldstændigt.”

Aften på stor og lille scene

Ved aftenmøder i hallen taler Camilla Westen, Anne Aagaard, Karl Martin, Victor John, Egil Svartdahl og Sebastian Stakset. Mandag til torsdag er der også møder i Spisesalen.

Lotte og Troels Schrøder

Onsdag er det forstanderparret på Rebild Efterskole Lotte og Troels Schrøder, der med høj- og efterskolesangbogen leder fællessang og fortællinger. Mandag er det Ole Lundegaard, Allan Ibsen og Lasse Åbom med en aften inspireret af deres arbejde med www.etskridt.nu

Dette er kun et udpluk af programmet. Fx kommer Isabella Arendt, formand for Kristendemokraterne, også forbi og taler om ’Mod til at tjene min næste’. Stævnet afsluttes med en dåbs- og nadvergudstjeneste lørdag formiddag i Guds skønne natur tæt på fjorden.

Giv din mening til kende