Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Torsdagstanker om udfordringer

Torsdagstanke

Torsdagstanker om udfordringer

Jeg tænker på fremtiden. Der er mange opgaver der venter. Det sidste nye er SL2022 … og hvad er nu det for en forkortelse.

Det er den kæmpestore spejderlejr der skal holdes på Hedeland ved Roskilde i 2022. Den er jeg pludselig blevet en aktiv del af.

Der er mange forberedelser der venter NU. Men jeg tror det bliver sjovt. Jeg skal være med til at stå for is & pølser … det skal der nok blive et godt salg af til 40.000 spejdere og ligeså mange besøgende. Men vi vil gøre det på en sjov måde, og hvordan det bliver, ja, det kan du bedømme når engang du har set og været på SL2022.

Det var en – for mig – kæmpe udfordring at tage op!

Hvornår har du sidst sagt JA til en udfordring?

Hav JA-hatten på næste gang du udfordres – det var også det, jeg gjorde med disse tanker.

Dette er udtryk for skribentens egen holdning.

Giv din mening til kende