Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Skabt og elsket af Gud

Torsdagstanke

Skabt og elsket af Gud

En ny rapport viser, at næsten en fjerdedel af børn under 14 år, der dør ved selvmord, er LGBT+. Rapporten er fra USA, men også i Danmark er (især unge) LGBT+ personer overrepræsenteret i selvmordsstatistikkerne. Det er kendt, at den største faktor for, om LGBT+ personer forsøger selvmord, er, hvorvidt de bliver accepteret af deres familie og omgangskreds. Samtidig ved vi, at (især unge) LGBT+ personer fra religiøse hjem har større risiko for at have selvmordstanker end LGBT+ personer fra sekulære hjem.

LGBT+ er en paraplybetegnelse for homoseksuelle, biseksuelle, transpersoner og andre, som tilhører en køns- eller seksuel minoritet

Som kirke svigter vi dem, hvis ikke vi kan møde disse unge mennesker med et entydigt budskab om, at de er skabt og elsket af Gud, skabt i Guds billede, præcis som de er, og uanset hvem de elsker.

Dette er udtryk for skribentens egen holdning

2 kommentarer til "Skabt og elsket af Gud"

Pauli G. Staalesen

Selvfølgelig er vi alle elsket av Gud slik vi er. Men det betyr ikke at Gud elsker det Bibelen sier er en vederstyggelighet for Ham. Jeg har homofile venner, men kan ikke akseptere homofil praksis. Derimot er det klart at disse også må oppleve at det er plass for dem i menigheten. Dette er et vanskelig tema, men vi må våge å ta opp slike tema og finne veier som er innenfor de rammer Bibelen setter.

7. marts 2019 kl. 15:31
Inge-Lise Bornhardt

Ja, vi er alle elsket, som vi er og ikke først, når vi opfylder et sæt normer opsat af mennesker. Tak for tanker.

28. februar 2019 kl. 07:06

Giv din mening til kende