Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Nu er det nu

Torsdagstanke

Nu er det nu

Der er noget under opsejling. Måske er det min post-sommerstævne-rus, som virker i mig. Det tror jeg nu ikke, for denne følelse af, at noget er på vej, har jeg gået rundt med i lidt over et år, og den rusker og hiver i mig. For mig, har det betydet uddannelsesskift, og da jeg i fredags fik at vide, at jeg var kommet ind på universitetet, gav det et sug i maven og en klar overskrift viste sig for mit indre: ”Nu er det nu”.

Jeg ved ikke hvad det er, og det behøver ikke udmunde sig i uddannelsesskift el.lign. for alle andre, men jeg tror, at der kommer til at ske store ting i Jesu navn, nu og fremadrettet. Og jeg tror BaptistKirken kan være en værdifuld medspiller, hvis vi vil.

Dette er udtryk for skribentens egen holdning.

Giv din mening til kende