Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Mere dansk lovsang på vej!

Mere dansk lovsang på vej!

I år kunne man på stævnet høre ny dansk lovsang til Lindenborg unplugged. Det blev en aften med masser af inspiration og tid til refleksion. Nu ligger den første af sangene på nettet.

Med nye lovsange fra begge kirkesamfund lagde Lindenborg unplugged op til en hyggelig og stemningsfuld aften. I løbet af aftenen skiftedes forskellige sangskrivere til at præsentere deres sange og forklare, hvordan de er opstået fra hverdagsøjeblikke med Jesus. Kristian Bonde-Nielsen fra Vanløse frikirke, som var vært i løbet af aftenen, kaldte sangene for ”Små indblik i folks kristenliv”. Med sårbare og ærlige tekster kunne publikum tage inspiration til eget trosliv med hjem til refleksion.

Den første sang ligger nu på sommerstævnets hjemmeside. ”Til vor Gud” med Camilla og Jacob Ryborg-Muff.

Håb om, at flere vil skrive deres egne sange

Der var flere forskellige lovsangere, der præsenterede deres sange under Lindenborg Unplugged. En af de unge sangskrivere, som præsenterede sine egne sange, var Thomas Lundegaard. Han fortalte, at han syntes Lindenborg Unplugged var et super fedt projekt, og at han fortsat håber, at arrangementet vil inspirere endnu flere til at skrive deres egne sange. ”Lovsang har rørt mig rigtig meget og formet mit forhold til Gud og mit lederskab. Så hvis jeg kan give det videre ved at skrive nogle nye sange, eller inspirere andre til at skrive nye sange, så er det mega fedt”.

Downloades med noder

Temaet på stævnet i år var ”Genopdag det gode fællesskab” – og det må man sige, at lovsang kan være med til at skabe. Folk fra både Missionsforbundet og BaptistKirken var mødt op til Lindenborg Unplugged for at høre de nye sange. Sangene omhandlede situationer og følelser, som jeg tror, at de fleste kristne kan relatere til, uanset hvilket kirkesamfund de kommer fra.

Men fællesskabet slutter ikke der. Uanset om du var med på sommerstævnet eller ej, kan sangene høres – og downloades med noder, så de kan bruges hjemme i menighederne.  Flere sange lægges op efterhånden, så hold øje med nyheder fra Sommerstævnet på Facebook og YouTube.

Giv din mening til kende