Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Jeg er taknemmelig

Torsdagstanke

Jeg er taknemmelig

Jeg er taknemmelig for så mange ting.

Der er så mange ting, man kan være sur og irriteret over og mange synspunkter om stort og småt, som bliver bragt til torvs på mere eller mindre lødig vis. Jeg er taknemmelig for at andre tager dette på sig.

Men mest af alt er jeg taknemmelig. Fordi.

Fordi jeg har en fantastisk familie og et godt liv. Fordi jeg har haft en god opvækst. Fordi jeg har haft muligheder gennem mit liv. Fordi jeg selv har kunne træffe mine valg.

Fordi vi lever i et samfund, hvor vi kan ytre, hvad vi tænker og mener.

Fordi jeg er en del af en broget kristen kirke.

Fordi jeg har et job, der giver mening. Fordi jeg kan bidrage med at gøre verden til et bedre sted. Fordi mange bakker op om dette. Fordi jeg kan bede for og på anden måde gøre godt for andre, der ikke er så heldige som jeg.

Fordi jeg nu kan gå adventstiden i møde med forventning til og taknemmelighed for Julens budskab om glæde, frelse og nyt håb. Må det budskab spredes og deles af mange.

Dette er udtryk for skribentens egen holdning

Giv din mening til kende