Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Godt jeg ikke var chauffør

BaptistKirkens nye udvalg hedder Mission i Danmark. Det har taget initiativ til tre satsninger: ‘Innovative kirker’, ‘Unge tager ansvar’ og ‘Nye fællesskaber’, der blev vel modtaget på Landskonferencen i Vejle (LK2).

Tre menighedsrådsformænd kommenterer:

Vibeke DalsgaardMission i Danmark er svar på bøn

Vibeke Dalsgaard, Pandrup, skriver: ”Da jeg tog hjem fra landskonferencen i Vejle var det med en stor glæde i mit hjerte. Jeg har ofte både i mit eget lønkammer og i kirken bedt sådan: ”Kære Jesus, vi er bekymrede, fordi vi oplever, at vi her i vores del af verden kommer væk fra dig. Send din Helligånd også til vores tjeneste, her hvor vi bor.” Jeg oplevede denne bøn hørt gennem Mission i Danmark. Særligt ”Innovative kirker” tror jeg, kan hjælpe menigheder til bedre at kunne se, hvordan vi udbreder Guds rige på vores mørke jord.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg håber Pandrup vil vælge at være en af de ti menigheder, som indgår i projektet. Uanset om det vil lykkes for mig eller ej, er jeg sikker på, at mange menigheder vil få glæde af dette projekt og derigennem, at søgende mennesker vil finde Kristus.

Fasteprojektet lyder også rigtig spændende – ja jeg havde svært ved at få armene ned på hjemturen, så det var godt jeg ikke var chauffør.”

Jesper Pedersen Bornholm20 år for sent

Jesper Pedersen, Bornholm, skriver: ”På LK2 blev der fremlagt en vision fra BiD til hjælp og udvikling af vores lokale menigheder med tre overskrifter: Innovative kirker, Unge tager ansvar og Nye fællesskaber.

Det er dejligt, at vi ser en landsledelse, der bekymrer sig om det, der sker ude i de lokale menigheder. Som tør tager initiativer, der ikke kun skal holde status quo, men hvor der også er visioner for mere, også selvom det er en økonomisk satsning.

Personligt kan jeg kan godt være nervøs for, at det kommer 20 år for sent i forhold til den situation, vi står i  i Baptistkirken Bornholm. Men som en del af et samfund bakker vi selvfølgelig op om det solidarisk, da jeg tror, at BiD er inde på noget af det rigtige.”

Kio AwiEn lærerig dag

Kio Awi Vankhawng, Ringe, skriver: ”LK2 var en rigtig god oplevelse for mig. De forslag, som ledelsen kom op med, er også rigtig gode og kræver ikke store diskussioner, da jeg føler, at alle er enige i de ting, der bliver snakket om. Det var en rigtig lærerig dag for mig. Jeg har erfaret, at LK bliver bedre og bedre for hver gang.”

Giv din mening til kende