Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Festlig onsdag

Astrid Melkær Andersen

Festlig onsdag

Sommerfest på sommerstævnet på Lindenborg.

Sommerfesten fra sidste år fortsatte i år. Sidste år var de sjællandske og bornholmske menigheder samlet på Lindenborg til Sommerfest – i stedet for det aflyste sommerstævne: Dette arrangement gav 50.000 kr. i overskud, og (nogle af?) disse penge blev brugt på at skabe en sommerfest for de 8-900 deltagere i dette års stævne onsdag.

Der var oppustelige vandrutsjebaner overalt, fællessang fra Højskolesangbogen, en professionel kaffebod trak lang kø i samtlige tre timer, den var åben. Alt dette var gratis. Og så var der loppemarked, hvor en del af pengene går til mission.

Pølse-, is- og pandekageboden, som Bethelkirken i Aalborg står får, giver sit overskud til arbejdet med ukrainske flygtninge i menigheden, mens Evangelisk Frikirke sælger thaimad og andet godt til frokost, og her går overskuddet til deres missionsarbejde.

Programmet på stævnet er skrænket ind til få punkter, som til gengæld for megen opmærksomhed. Således Mikael Tellbes solide og spændende bibelundervisning om formiddagen, som mange hundrede overværer. Selv torsdag (og fredag), hvor undervisningen foregår ved hjælp af video. Mikaels hustru Amy er så syg, at han kun kunne være borte fra hjemmet i to dage, så tirsdag eftermiddag blev de sidste to dages undervisning optaget. Hans power point slides og de sidste to dages undervisning kommer til at ligge på sommerstævne.dk-hjemmesiden.

Aftenmøderne trækker også en pænt fyldt sal. Onsdag var der et overraskelseselement, da en motorcykel blev kørt ind i salen. MC-klubben Exodus, der driver mission blandt MC-klubber – også Hells Angels – var på besøg, og gav spændende vidnesbyrd som aftenens eftermøde.

Se billeder på stævnets hjemmeside: sommerstævne.dk. Se under ‘Medier’.

Giv din mening til kende