Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Den perfekte krop

TORSDAGSTANKE

Den perfekte krop

Den anden dag kom min ældste datter på 7 og sagde: ”Mor, Kirsten er den tyndeste af os piger i klassen”. Det stak i hjertet, at hun allerede havde fokus på det. Der er SÅ meget fokus på vægt og udseende, men vi ved jo alle, at det er det inden i, der tæller.

Jeg måtte se indad, for hvor godt et forbillede er jeg selv? Jeg tager mig også til maven og tænker, at jeg godt kunne tænke mig at få de overflødige kg væk. Jeg stiller mig på vægten og holder øje med tallene. Nogen vil kalde det sund fornuft, men er det i virkeligheden ikke fokus væk fra Gud?

Gud har tænkt på dig, inden verden blev til. Allerede dér havde han bestemt din hårfarve, øjenfarve, form og højde. Gud så, at det var godt! Hvorfor er vi så ikke tilfredse?

Hvordan kan vi ikke være tilfreds med Guds skaberværk? Ser vi nogensinde på et blad og tænker, det skulle være skabt anderledes? Din krop er perfekt og underfuldt skabt.

Hvornår har du sidst set dig selv i spejlet nøgen og takket Gud for din krop?

Dette er udtryk for skribentens egen holdning.

Giv din mening til kende