Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Vil du med Lisbeth til Rio de Janeiro?

Raphael Nogueira - Unsplash

Vil du med Lisbeth til Rio de Janeiro?

BWA Baptisternes Verdens Alliance holder en stor event i Brasilien næste år, Together 2020, Celebration. For første gang er det et fælles event for unge og voksne. Og nu er der arrangeret en rejse fra Danmark, som både rummer både Together 2020 og en turisttur bl.a. til Amazonas og Salvador.  Tur-arrangør er Lisbeth Charlotte Emming fra Odense. Vil du med?

Lidt om Lisbeth Charlotte Emming:
51 år
Medlem af Odense Baptistkirke
Arbejder til dagligt som lærer
Spiller tit til gudstjeneste i Oure menighed
Deltager i Basis, grundlæggende teologi i Aarhus
Off and on medarbejder på sommerstævnet
Elsker at læse og planlægge rejser

Lisbeth fortæller: ”Jeg kom til at lave en tur til BWA2020, da jeg spurgte mine forældre, Aase og Hugo Møller Thomsen, om de skulle med til Brasilien, da de var med i Sydafrika i 2015.

De ville gerne til Brasilien, men så skulle jeg med. De hører jo efterhånden til i den ældre del af befolkningen, så lidt støtte ville være godt. Det var fint med mig, da vi altid har været til både europæiske og verdens-kongresser hele min barn- og ungdom, og jeg har mange gode minder derfra.”

Together 2020, BWA Celebration finder sted den 22.-26. juli i Rio de Janeiro i Brasilien. Afrejsen for den danske tur er den 20. juli og hjemrejsen er d. 5. august. Den foreløbige pris er estimeret til 27.000 kr. i dobbeltværelse.  Læs om turen her.

Tidspunktet betyder, at deltagerne kommer til at gå glip af Sommerstævnet 2020.

Lisbeth vil gerne samle på flere gode minder fra den store baptist-familie:
”Jeg vil sætte pris på igen at mærke følelsen af samhørighed, da jeg nu har nået en alder og modenhed, hvor jeg gerne vil være mere aktiv i den internationale del af vores baptistiske fællesskab.”

Så var der fem, der ville med

Initiativet blev taget på sommerstævnet i Lindenborg i ’18. ”Men så var der liiige nogen, som også havde været med i Sydafrika. De ville sikkert også gerne med igen. Så efter et lille fælles møde var vi fem. Så vi besluttede at udvide til at invitere flere med,” fortsætter hun og siger, at der er et max på 20 deltagere på rejsen.

”Jeg startede med at kontakte flere forskellige bureauer, men det var lidt langt ude i fremtiden, så ikke alle bed på.

Se mere om Together 2020 BWA Celebration her: https://bwa2020.org

Rejseplanen er lavet i samarbejde med Jysk Rejsebureau, da jeg ikke er kendt i Brasilien, så jeg selv kunne planlægge indenrigsrejser – og de store turistmål ligger et godt stykke vej fra hinanden.
Turen er lagt ud fra samtale med venner, som har været i Brasilien, samt et udkast fra et andet rejsebureau. Mit eneste kriterium for turen er, at jeg vil ind i Amazonas. Ligeledes er det lagt, så de ældre deltagere (over 80 år) også kan holde til det.”

Er du interesseret i rejsen, kan du kontakte Lisbeth på lisbethemming(a)gmail.com. 

Giv din mening til kende