Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Statements

Statements

Det vrimler med 'statements' – udsagn/erklæringer – alle mulige steder. Det er en del af vores tid. Man kan vel sige, det er en trend.

Det ses i boligindretningen som plakater eller som billeder til væggen, som print på blomstervaser og på tøj, i det offentlige rum, som wallstickers osv. Nogle gange er det bare for meget, men de giver som regel noget at tænke over, og der er også flere gange dobbelte betydninger af statements.

EVERY DAY MAY NOT BE GOOD,
BUT THERE IS SOMETHING GOOD IN EVERY DAY![1]

Ja, sådan er livet, tænkte jeg, da jeg så denne tekst! Ikke alle dage er lige gode, men der er noget godt i alle dage! Det giver os også alle sammen et ansvar – jeg kan være med til at gøre din dag god, og omvendt kan du også bidrage med noget positivt til min dag. Lad os øve os i at give et smil, møde dagen med positivt sind, tage del i andres liv og situation, lægge mærke til alle de små ting omkring os…!

Hvad kan vi gøre …

Her på vej til sommerstævne på Efterskolen Lindenborg glæder jeg mig til nogle dejlige dage med spændende indhold sammen med ’hele familien’ fra Baptistkirken og Missionsforbundet. Lad os gøre vores til, at det bliver en samling af gode dage for os allesammen – store som små! Ikke alt er målrettet netop til mig, men hvis jeg med positiv indstilling kan bidrage til andres gode oplevelser, får vi nok alle sammen en fantastisk uge!

Rustent flag 001

Og endnu ét …

Endnu et statement til eftertanke er teksten på det rustne flag blandt havekrukkerne: ’Imagine, if earth is Paradise and we are unaware of it![2]. Tænk efter en gang – og nyd dagen, livet og hinanden!


[1] ‘Ikke alle dage er lige gode, men der er noget godt i alle dage!’
[2] ‘Tænk, hvis jorden er paradis, og vi slet ikke lægger mærke til det…!’

Giv din mening til kende