Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Sommerstævne for børn, unge og alternative

Nyt om Sommerstævnet på Lindenborg 16.-22. juli 2017

Sommerstævne for børn, unge og alternative

Sommerstævne betyder fællesskab og interessante oplevelser for alle aldre. Mange forskellige arbejder med at etablere et spændende program for de forskellige grupper. Her fortæller vi om mulighederne for børn, teenagere og unge.

 

KIDZ 2017

Til sommer er det igen tid til at komme på KIDZ! Er du mellem 0 og 10 år, er KIDZ lige noget for dig. Der er et spændende program hver formiddag med undervisning, hvor vi skal høre om Paulus’ fantastiske oplevelser samt smage og opleve Gud på nye måder. Der er kreativitet, fede aktiviteter og masser af sang.

Der er kreativitet, fede aktiviteter og masser af sang.

  • Førskolebørn og op til 3. klasse har yderligere mulighed for at tilmelde sig på én af de fem aktivitetsgrupper: LEGO, dans, spejdersjov, krea for alle og fodbold.
  • Om eftermiddagen er der mulighed for vandrutche-bane, hoppeborg og for at designe din egen T-shirt.
  • Der er derudover et kanon aftenprogram hver aften, hvor vi bl.a. skal have talentaften, på vingummiløb og får besøg af tryllekunstner og bugtaler Hans Jørgen Østerby.

Så kom med på KIDZ til sommer, hvor der leges, lyttes, synges og grines sammen både med os og med nye og gamle venner. Vi glæder os til at være sammen med dig. Læs mere på hjemmesiden eller i KIDZ folderen, når I kommer på stævnet.

Connected 2017

75 nervøse tweens træder ind i Connected-teltet sammen med dig første aften. Maven fuld af sommerfugle, tusind tanker flyver gennem hovedet. Kan dem fra sidste år huske dig? Bliver lovsangen lige så fed? Hvad kommer det til at handle om? Hvem skal tale? Hvilken betydning kommer ugen til at have for dig? Og kan man stadig købe slushice og lækre nachos i caféen? Der bliver sagt noget på scenen og lovsangen begynder. Du får øjenkontakt med nogen af dem fra sidste år. De smiler til dig. Connected er i gang!

De smiler til dig. Connected er i gang!

Nu spørger du måske: ’Jamen, Connected, hvad er det?’ – og så siger vi: ’Connected er det fedeste sted på sommerstævnet! Der er plads til alle, der går i 4.-6. klasse, som har lyst til at hygge og modtage kanon undervisning, skræddersyet til jer. Nye og gamle venner, drenge og piger: På Connected skal vi have FED lovsang, skøre aktiviteter, gode talere og hygge i caféen. Så kom og vær med til den fedeste uge i sommerferien i fællesskab med hinanden, skrupskøre ledere og ikke mindst Gud!’

One – teenagelejr for 13-17 årige

One er simpelthen verdens fedeste teenagelejr. De sidste år har vi haft det for vildt med glidebane, vandkamp, mudderbrydning og andre crazy aktiviteter! Vi har også haft festaftner, quizzer og blenderlege! Hvad mon vi finder på i år?

Og først og fremmest er One det sted, hvor vi møder Gud.

One er også stedet, hvor mange unge igennem årene har fået nogle af deres bedste venner for resten af livet. Og hvem ved – måske kunne du også finde en lille kæreste? Og først og fremmest er One det sted, hvor vi møder Gud. Hundredvis af teenagere har oplevet Guds kærlighed, og at Gud kaldte dem til at følge sig. Kom og join de 150 andre unge på One og få dig en awesome uge! You don’t wanna miss it!

PLATFORM17 – ungdomscamp og alternativ scene

Platform er sommerstævnets ungdomscamp for 18-30 årige, og samtidig den ‘lille og alternative’ scene, åben for alle, med en meget hyggelig cafe. Stævnets tema om ‘Reformation’ omsættes hver formiddag som livsnær- og hverdagsrelevant undervisning om discipelpraksis med efterfølgende dialog og refleksion. Eftermiddagen er fyldt med aktiviteter, hygge, sport og debatskabende oplæg. På Platform bor du sammen med dem, du kender, får nye venner, finder en kæreste, nyder fællesskabet i cafeen, fordyber dig i vigtige samtaler, lærer nyt, hengiver dig i tilbedelse og får en fantastisk sommerferie. Hele vejen igennem, i alt hvad vi gør, forsøger Platform at give dig den bedste kvalitet. Helt ned til den kaffe, vi serverer i cafeen, som vanen tro selvfølgelig er gratis for alle Platform deltagere. Følg Platform på Facebook facebook.com/platformnewz.

Stævnets tema om ‘Reformation’ omsættes hver formiddag som hverdagsrelevant undervisning.

Giv din mening til kende