Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Rigmor på 96 bad for hyrderne

Rigmor på 96 bad for hyrderne

Gik på scenen efter tilskyndelse fra Gud

Gamle Rigmor Pedersen på 96 år bevægede sig langsomt op ad trapperne til scenen. Vi var nået til punktet Eventuelt på dagsordenen for Landskonference 1 i Lindenborg. Hun tog mikrofonen.

”Det her har jeg aldrig gjort før”, sagde hun, mens hun kiggede ud over forsamlingen af baptister fra 35 menigheder og fire landsorganisationer, ca. 100 stemmeberettigede.

”Altså taget ordet foran så stor en forsamling. Men Gud har de seneste måneder talt til mig om dette, og så må jeg jo adlyde.”

Hendes ærinde – på Guds vegne – var at bede for alle BaptistKirkens hyrder, både de, der er præster, de, der er på vej til at blive præster – det var vist kun én – og de, der tror, at de i fremtiden skal være præster. Jeg så ikke, om der var nogen der rejste sig. Jeg håber det faktisk.

Hun bad alle os hyrder rejse os, og så bad hun en stærk bøn om udholdenhed, omsorg og styrke. Ordstyrer Pia Duebjerg rejste sig for at støtte hendes arme, mens hun bad.

Rigmor har været et trofast medlem af BaptistKirken, de seneste mange år i City Kirken i Tåstrup.

Hun er også stadig engageret i Baptist World Alliance og ærgrer sig over, at verdenskonferencen i Rio de Janeiro i Brasilien ikke blev til noget i 2020 grundet Corona. For da ville hun have deltaget… Og hun kan nok ikke komme med til Australien i 2025, har hun indset.

Giv din mening til kende