Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Overlevede mirakuløst Covid-19

Salai Ran Lian Thong og hans kone Ma Ah Du

Overlevede mirakuløst Covid-19

Burmeseren Salai havde to procent chance for at overleve Covid-19, sagde lægerne. Men så begyndte hans menighed at bede.

I lørdags holdt den nye burmesiske menighed, Myanmar Christian Fellowship, en taksigelsesgudstjeneste og -fest på Bøgballe Friskole nær Vejle. Taksigelsen gjaldt bl.a. Salai Ran Lian Thong, der overlevede Covid-19 mod alle odds. Han var indlagt i tre måneder, heraf 46 dage i koma. Nu er han så rask, at han er begyndt at arbejde på fuld tid igen.

Torsten Wendel-Hansen, der er formand for BaptistKirkens Integrationsudvalg og medlem af Odense Baptistmenighed, fortæller:

”Jeg er lige kommet hjem fra en taksigelsesgudstjeneste/-fest, hvor Salai fortalte om, hvordan han havde et endog meget alvorligt sygdomsforløb med Corona i foråret 2020. Han blev i bevidstløs tilstand bragt til hospitalet, hvor han herefter lå i koma i 46 dage – opholdet på sygehuset varede ca. tre måneder.

Lægerne gav ham kun to procent chance for at overleve, men alle medlemmerne i MCF har bedt for ham, at han dog måtte komme igennem.

Hans kone, Ma Ah Du, frygtede samtidig at være alene hjemme i lejligheden, men også her var Gud til stede, så hun overvandt angsten.

Efter han kom hjem, har han døjet meget med at få den fulde lungekapacitet tilbage igen. Lægerne målte 70-80% kapacitet på den ene lunge. De overvejede operation, men turde ikke, da de mente risikoen var for stor. Medlemmerne fortsatte i bøn til Gud om fuld helbredelse.  Næste gang lægerne indkaldte ham til undersøgelse, kunne de konstatere, at han nu havde en kapacitet på 90%. Alle håber naturligvis på, at han opnår den fulde kapacitet igen.

I starten mente man, at han skulle på førtidspension eller i flexjob, men nu arbejder han igen som buschauffør, i denne uge forsøger han med fuld tid efter en periode på deltid.

Det var en dejlig trosstyrkende oplevelse at lytte til Salais beretning. Dejligt at opleve en sådan anledning, hvor vi alle kunne prise Gud i taknemmelig for bønhørelse”, slutter Torsten.

Giv din mening til kende