Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Kære unge kristen i Danmark

Torsdagstanke

Kære unge kristen i Danmark

Jeg tror på, at Gud har bragt passion og ivrighed ind i vores generation. Jeg er overbevist om, at Han vil bruge vores generation til store ting fordi Han kan se, at vi hungrer efter mere. Mere for os selv og vores næste. Jeg ved, at vi er vokset op i en verden, der værdsætter individet og siger, at vi skal kæmpe for vores RET! ”JEG har RET til…”. Men jeg håber, at vi vil kæmpe for Jesus, selv når det går udover vores ret. At vi vil sige at kampen for Jesus og hans kirke er vigtigere end vores egen individualitet. At du vil ”fornægte dig selv, og tage dit kors op og følge Jesus” (Matt. 16: 24). Mit håb er en generation, der passioneret og ivrigt i alle tilfælde vil følge Jesus.

Dette er udtryk for skribentens egen holdning.

Giv din mening til kende