Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Hvile er et bibelsk princip

Torsdagstanke

Hvile er et bibelsk princip

Før sommeren måtte jeg erkende, at jeg er stresset, og som ferien snart er ovre, lover jeg mig selv, for hvem ved hvilken gang, at jeg vil passe på mig selv. Sørge for at hvile og ikke sige ja til for meget.

Hvorfor er det, at jeg kører på, lige til det brister? Hvorfor er det så svært at sige nej? Hvorfor føler jeg mig ikke god nok, hvis ikke jeg har travlt?

Når ferien slutter, vil jeg gøre mit bedste for at huske, at min værdi ikke findes i det jeg gør, men alene i at være gudsbilledbærer. Og så er jeg glad for, at vi bliver tilgivet når vi fejler, for Gud ved hvor ofte jeg fejler i at huske det.

Lad dette være en opfordring til alle der har brug for at blive mindet om, at hvile er et bibelsk princip.

Dette er udtryk for skribentens egen holdning.

Giv din mening til kende