Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Fællesgudstjeneste i Odense

Fællesgudstjeneste i Odense

Dåbsgudstjeneste og fælles takkegudstjeneste for danskere og burmesere i Odense.

Myanmar Christian Fellowship, MCF – der er en menighed (medlem af Baptistkirken i Danmark) bestående af burmesere, som har disse to ting til fælles: at de taler burmesisk sammen, og de tror på Jesus Kristus og ham som Frelser og Herre – har nu gennem en årrække holdt til i Baptistkirken i Odense og holder gudstjeneste her hver 2. og 4. søndag i måneden. – De kommer fra det meste af Danmark.

Det er ikke sådan, at MCF blot låner lokaler af os i Baptistkirken i Odense. Vi har gennem årene fået et godt fællesskab med menigheden, de deltager i vores arbejdslørdage og de har gennem de senere år hjulpet med mange andre praktiske ting. Desuden er to af deres medlemmer også med i vores lovsangsgruppe.

For nogle måneder siden kontaktede de mig og spurgte, om vi kunne lave en gudstjeneste sammen 26. november (i forbindelse med Thanksgiving). Dette var vi naturligvis helt med på, og MCF ønskede samtidig at stå for en fællesspisning efter gudstjenesten, blot vi ville optage en kollekt ved gudstjenesten til burmesiske flygtninge.

MCF dåbsgudstjeneste i Baptistkirken i Odense 25. november 2023.

Siden fik vi besked fra menigheden om, at de lørdag 25. november ville have dåb af fem unge mennesker fra deres menighed. Vi ønsker dem tillykke og glæder os med dem.

Gudstjenesten var sat sådan sammen, at der var indslag fra begge menigheder – og vores burmesiske venner havde dækket fantastisk op med alle mulige forskellige frugter og grøntsager.

Efter gudstjenesten havde vi fællesspisning med en fyldt menighedssal. En uforglemmelig gudstjeneste, som vi nok vil gentage.

 

Giv din mening til kende