Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Et andet fællesskab

Torsdagstanke

Et andet fællesskab

Forleden læste jeg, at salget af fastelavnsboller er steget voldsomt i år. Personligt står jeg for en ret stor andel af det regnestykke.

Som kristne er vi et fællesskab. Vi har brug for hinanden. Jeg savner mit fællesskab. Online gudstjenester, Zoom og opkald er bare ikke det samme, når vi ikke også kan kigge hinanden i øjnene og give et kram.

Det øgede fastelavnsbollesalg er for mig at se et udtryk for, at vi søger tryghed i et andet fællesskab. Vi hungrer efter nærhed og fastelavnsbollerne minder os om de gode stunder, vi plejer at have med disse.

Jeg savner mit fællesskab og mens jeg gør det, vil jeg spise min fastelavnsbolle og glæde mig over, at mit fællesskab stadig står, når vi må ses igen.

Dette er udtryk for skribentens egen holdning.

Giv din mening til kende