Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Der er lys i mørket!

Nye værker

Der er lys i mørket!

Christoffer Wilki Nielsen, der tidligere har udgivet albums i forskellige projekter, blandt andet under navnene Reflekt og Wilki, er ude med sin lovsang ’Du lyser i mørket’ på netmediet ’Stille Stunder’. Christoffer skriver her om mørke, lys og Guds væsen –inspirationen til denne nye danske lovsang.

Christoffer Wilki Nielsen

Dansk lovsangsleder og sangskriver

Hører til i regen nørrebro

Arbejder med uledsagede flygtningebørn for en græsk kristen flygtningeorganisation i Athen, Grækenland.

Hvad handler ‘Du Lyser i Mørket’ om?

Sangen sætter fokus på Jesus som lys i det mørke, livet somme tider byder os, og hvordan Hans lys skinner gennem vores liv til andre mennesker, når vi retter blikket mod Ham. Altså både om hvem Han er, men også hvem vi er i Ham.

Hvad er baggrunden for sangen?

Gennem Bibelen associeres og beskrives Gud ofte som lys, og jeg havde lyst til at skabe en sang, der tematisk kredsede om dette billede på Guds væsen.

Samtidig er sangen også skrevet med et ønske om, at vi må genopdage og træde ind i vores funktion, som lysbringere til mennesker, der oplever at være tynget af mørket. Her var det særligt fortællingen om, hvordan Moses’ ansigt lyste, da han kom ned fra Guds nærvær på Sinai-bjerget, der inspirerede mig. Vores tjeneste starter med at rette blikket mod Gud og suge lys til os.

Vores tjeneste starter med at rette blikket mod Gud og suge lys til os.

Hvad håber du folk får ud af den?

Jeg håber, at sangen først og fremmest må inspirere folk til at rette blikket mod Gud og opleve, at de ‘stråler af glæde’, som Salme 34 udtrykker det. Ligeledes håber jeg, at sangen vil give folk nyt mod til at være lys der, hvor de er i deres hverdag – tale den undertryktes sag, være den ensommes ven og minde næsten om, at Guds lys allerede  skinner i deres indre.

Hør ‘Der er lys i mørket’ ved at klikke på billedet herunder:

Giv din mening til kende