Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Er missionsbefalingen egentlig krænkende?

Torsdagstanke

Er missionsbefalingen egentlig krænkende?

I disse dage hvor Kæmpe Eskimo, Skipper-mix og Cirkel-pigen er til debat, er det måske relevant også at se på, om kristendommen har en indgroet åndelig kolonialisme i sig.

For nogle år siden blev jeg i ramme alvor anklaget for at ville udrydde jøder. Argumentet var, at fordi jeg som kristen ville at alle skulle omvende sig til tro på Kristus, så ønskede jeg i bund og grund at udrydde jødedommen. Jeg opponerede naturligvis kraftigt imod anklagen, men alligevel forstod jeg godt logikken.

Jesus befaler os at gå ud til ALLE FOLKESLAG – men Han befaler os ikke at opføre os uanstændigt og respektløst, når og hvor vi går.

Dette er udtryk for skribentens egen holdning.

Giv din mening til kende